Klimatræer

Better Globe er et prisvindende skovselskab, der arbejder ud fra en “impact investment”-forretningsmodel baseret på crowdfunding.
Dermed har Better Globe åbnet op for, at helt almindelige mennesker, uden flere millioner på kontoen, kan få adgang til at lave en alternativ opsparing i tropisk skov.

Kunne Better Globe være interessant for dig?

Er du på udkig efter en hurtig gevinst eller “et-bliv-rig-over-natten”-koncept, så kan du godt søge videre, for så er dette ikke noget for dig.

Når man laver en opsparing i tropisk skov, så er det de biologiske værdier i skovene, der tjener penge til dig og dermed er det træernes biologiske vækst der sætter tempoet.

Til gengæld får du en grøn CO2 reducerende opsparing der er forudsigelig og attraktiv, men det kræver som sagt et længere tidsperspektiv.

Er du på udkig efter at lave Danmarks måske bedste opsparing til dine børn, børnebørn eller måske et alternativ til de traditionelle pensionsordninger, så vil jeg bestemt anbefale dig at kigge nærmere på, hvad Better Globe kan tilbyde dig.

Tag en beslutning på et ordenligt grundlag

Her på siden kan du læse mere om, hvad Better Globe gør, hvordan du kan deltage, hvilke fordele og risici det indebærer for dig at være kunde.

Vi holder gratis informationsaftener i det meste af landet, hvor du kan komme og få en komplet præsentation af, hvad Better Globe Danmark kan betyde for din familie og dig. Se mere her!

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgmål.

FÅ ET TILBUD

Vil du gerne blive ringet op?